Trainee programma nieuwe stijl 

Welk bedrijf is niet op zoek naar dat ene talent? De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en afstudeerders worden steeds kritischer. Dat maakt dat de mogelijkheden voor starters bijna onbegrensd zijn en de uitdaging voor jou als werkgever groot is om ambitieuze talenten aan te trekken en te behouden voor de organisatie. 

Ben jij geïnteresseerd in een trainee programma voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg met het ontwikkelen van een programma dat past bij jouw organisatie.

Hoe kan een trainee programma eruit zien?

HRMoovs ontwikkelde voor het Chemelot Career Center een tweejarig trainee programma. Het trainee programma richt zich op Young Professionals met een afgeronde Master en maximaal één jaar werkervaring. Lees hier hoe het programma is opgebouwd, ervaringen van trainees en deelnemende bedrijven.

Brochure CCC_traineeship.jpg
 

Verhalen van trainees

GuyJanssen Trainee Chemelot

Guy Janssen | Trainee

Net afgestudeerd, al wat werkervaring, maar nog zoveel onbekende wegen in de ‘werkwereld’ die te ontdekken zijn. 

Iabel Vermeer Trainee Chemelot

Isabel Vermeer | Trainee

“De diversiteit maakte deze opdracht interessant, leerzaam en complex tegelijk”

Nicky Meertens Trainee Chemelot

Nicky Meertens | Trainee

 

“De stappen uit mijn comfortzone, mij kwetsbaar opstellen en voor mezelf  opkomen, voelen als een persoonlijke overwinning”

Chemelot management trainee worden?

Ben jij (bijna) klaar met je academische studie en wil je graag als trainee binnen de Chemie werken? Ben je bereid om aan de slag te gaan met je persoonlijke ontwikkeling? Lijkt het je een uitdaging om op management niveau mee te draaien bij 3 verschillende bedrijven en verantwoordelijkheid te nemen voor een eigen opdracht? Dan is het 2-jarig traineeship op Chemelot iets voor jou!


Meld je dan aan om 17 september 2020 deel te nemen

aan de selectiedag.

 

Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

KvK: 58964444

Certificering/licenties

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs