Ontwikkeltrajecten

voor individuen en teams

 

Daag je teams en teamleden uit! Experimenteer met nieuw gedrag en doorbreek ingesleten en ineffectieve patronen. Hoe? Laten we dat samen doen! Door coaching en het inzetten van verschillende methoden waaronder intervisies, drijfverenvragenlijsten, persoonlijkheidsanalyses en competentietesten. Daarmee halen we het beste uit het individu én het team en creëren we samen meer succes in de werkomgeving.

 Team ontwikkeling 

Een succesvol team ontstaat niet bij toeval, het wordt ontworpen. Tegenwoordig is het creëren en ontwikkelen van succesvolle teams essentieel voor organisaties. Maar, hoe zorg je dat een team goed functioneert en dat blijft doen? HRMoovs helpt teams en hun leidinggevenden om het onmogelijke mogelijk te maken. 

 

Hoe wij je helpen

Begeleiding

Train the trainer

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer weten of van gedachte wisselen over een vraag die binnen jouw organisatie leeft? Neem dan contact met ons op, we gaan graag met je in gesprek!

Team coaching

Coaching op maat

Supervisie

Trainingen

Thema workshops

online trainingen

Individuele ontwikkeling

Bij individuele coaching staat de medewerker centraal. Samen werken we aan het bereiken van de doelen, terwijl de medewerker bouwt aan het vergroten van zijn capaciteiten, bewustwording en welzijn door persoonlijke ontwikkeling. 

Vanuit een oplossingsgerichte aanpak helpen wij medewerkers die stap te zetten die nodig is om in actie te komen en zelf weer aan het roer te staan! 

 

Hoe wij je helpen

Individuele coaching

Moovation

Training

Coaching op maat

Inzicht in motivatie en werkbeleving

Thema workshops

online trainingen

Leven er binnen jouw organisatie coaching en of ontwikkelvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

KvK: 58964444

Certificering/licenties

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs