Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

Postadres

Bourgondië 48

6343 DE Klimmen

Tel. 06 28751490

E-mail: info@hrmoovs.nl

Certificering/licenties

Meer weten over

 

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

gemotiveerde medewerkers, wij bieden inzicht

Home | Moovation

Het motiveren van medewerkers kan een uitdaging zijn voor organisaties. Vaak wordt gedacht dat gebrek aan motivatie wordt veroorzaakt door de instelling van medewerkers. Maar wist je dat de werkomgeving hierbij een grote rol speelt?

 

Moovation geeft inzicht in wat iemand motiveert, in welke mate iemand gemotiveerd is en wat diegene nodig heeft in zijn werkomgeving om gemotiveerd te blijven. Met dit inzicht kan gewerkt worden aan duurzame motivatie en werkplezier.

wat motiveert jou?

Moovation is een wetenschappelijk onderbouwd instrument wat motivatie inzichtelijk maakt. Het laat zien door welke waarden je gedreven wordt en in hoeverre de werkomgeving aansluit bij de persoonlijke drijfveren. Daarnaast laat het zien welke motivatoren jou in beweging zetten. Snel, eenvoudig en met direct resultaat.

Direct toepasbaar

Er staat direct een gepersonaliseerd motivatieprofiel klaar. Naast de verschillende inzichten die je krijgt, bevat het profiel specifieke tips waarmee je actie kunt nemen om je werkbeleving te verbeteren of juist zo te houden. Je profiel delen met anderen kan, jij bepaalt. Kun je wel wat extra hulp gebruiken, denk dan eens aan het inschakelen van een coach.

Soft skills ontwikkelen

Het in kaart brengen van Je drijfveren en motivatoren is redelijk eenvoudig. Om vervolgens je gedrag aan te passen, dat vergt meer training en consistente focus. Maar hé, het levert je dan ook wel een hoop op! Ben jij klaar voor de volgende stap? Ga aan de slag met het (verder) ontwikkelen van jouw soft skills. Wij hebben alvast een aantal online trainingen voor je klaargezet.

Wanna move?

Overal en altijd beschikbaar

Moovation werkt op webbrowsers, mobiele telefoons en tablets en is eenvoudig in gebruik. Moovation is beschikbaar via de Apple store, Playstore, weblink of de browser.

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Monique Bachg helpt je graag persoonlijk bij jouw vraagstuk.

      bel met Monique: 06-38299298               stuur direct een e-mail

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs