Meer motivatie en persoonlijke groei

= (werk)geluk

 

 Hét platform wat continue ontwikkelen ondersteund. Snel, eenvoudig en met direct resultaat.

Kick-start persoonlijke ontwikkeling

Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor persoonlijke ontwikkeling. Moovation laat zien door welke waarden iemand gedreven wordt en in hoeverre de werkomgeving aansluit bij de persoonlijke drijfveren. Daarnaast geeft het inzicht in welke motivatoren iemand in beweging zetten. Met deze inzichten kan gewerkt worden aan soft skills.

Hoe het werkt

 stap 1

 stap 2

 stap 3

Start motivatiemeting

Medewerker in de regie

Na de motivatiemeting

Inhoud, doelgroep en timing

Vertel ons welke doelen je wilt bereiken dan maken wij jouw meting op maat. Over welke onderwerpen wil je motivatie in kaart gebracht hebben? Van de hele organisatie, een bepaald team of individu? We adviseren je graag!

Direct inzicht 

Medewerkers ontvangen direct na het invullen van de meting individuele resultaten en gepersonaliseerde adviezen. De medewerker kan zelf, of in combinatie met een coach, aan de slag met het positief beïnvloeden van zijn motivatie.

Tips, trends en actieplan

 Wij zorgen voor inzicht van de resultaten op team- en organisatieniveau, inclusief tips en trends om een actieplan te maken. Ook staan onze motivatiespecialisten klaar om met jullie aan de slag te gaan!

Overal en altijd beschikbaar

Moovation werkt op webbrowsers, mobiele telefoons en tablets en is eenvoudig in gebruik. Moovation is beschikbaar via de Apple store, Playstore, weblink of de browser.

 

Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

KvK: 58964444

Certificering/licenties

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs