Ontwikkelen begint

bij zelfkennis!

Wanna move?

 

Moovation_soft skills.jpg

Om talent om te zetten in leiderschap is er aandacht nodig voor persoonlijke ontwikkeling. Moovation laat zien door welke waarden iemand gedreven wordt en in hoeverre de werkomgeving aansluit bij de persoonlijke drijfveren. Daarnaast geeft het inzicht in welke motivatoren iemand in beweging zetten. Met deze inzichten kan gewerkt worden aan soft skills.

Inzicht in motivatie

Moovation is een wetenschappelijk onderbouwd instrument wat motivatie inzichtelijk maakt. Het laat zien door welke waarden iemand gedreven wordt en in hoeverre de werkomgeving aansluit bij de persoonlijke drijfveren. Daarnaast geeft het inzicht in welke motivatoren iemand in beweging zetten. Snel, eenvoudig en met direct resultaat!

Hoe wij je helpen

Moovation

Inzicht in motivatie en werkbeleving

Soft skills 

Thema workshops

online trainingen

Individuele coaching

Coaching op maat

Leven er binnen jouw organisatie ontwikkelvragen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Overal en altijd beschikbaar

Moovation werkt op webbrowsers, mobiele telefoons en tablets en is eenvoudig in gebruik. Moovation is beschikbaar via de Apple store, Playstore, weblink of de browser.

 

_edited.png

Sluit je aan bij de soft skills community

Ontwikkelen doe je niet alleen maar met elkaar. Sluit je aan bij onze online community waarin je waardevolle trainingen, video's, artikelen, gelijkgestemden en nog veel meer dingen vindt die helpen bij jouw behoefte aan persoonlijke groei!  

Word lid