beweging door

motiverend leiderschap

 

Wij ondersteunen jouw organisatie, je teams en medewerkers bij het wendbaarder worden en het versnellen van organisatie- en cultuurveranderingen. We helpen management én medewerkers te groeien in persoonlijk leiderschap, te leren van elkaar, optimaal samen te werken en open te staan voor ideeën, kansen en vernieuwing.

Het resultaat? Duurzaam inzetbare medewerkers, lagere verzuimkosten, een betere (leer)cultuur, een intensievere onderlinge samenwerking en vooral: medewerkers die plezier hebben in hun werk! 

Positief leiderschap

In alles wat wij doen gebruiken we de principes van de positieve psychologie. Bij positief leiderschap gaat het er vooral om dat je het beste uit jezelf en anderen wilt halen en mensen behandelt als de unieke persoon die ze zijn, met hun persoonlijke unieke kwaliteiten. Positieve leiders delen hun waarden, optimisme, visie en doelen met hun mensen, deze stijl van leiderschap resulteert in meer vertrouwen, betrokkenheid en hogere prestaties, minder verloop van goede medewerkers, minder negatieve stress op de werkvloer en een hogere klanttevredenheid. 

Hoe wij je helpen

Management development

Toegeruste en veerkrachtige leidinggevenden

Interim HR

Trainee programma

Jong, talentvol potentieel binden 

 motivatie en werkplezier

Ontwikkelen op talent, niet op tekortkomingen

Werving en selectie

Tijdelijke ondersteuning en een frisse blik

Focus op cultural fit en leerpotentieel

Soft skills belangrijker dan ooit

Door toenemende automatisering en kunstmatige intelligentie verandert ons werk razendsnel waardoor skills ook eerder niet meer relevant zijn. Hierdoor zal een groter deel van de banen afhankelijk worden van 'soft skills'.  Een onderzoek van Deloitte Access Economics voorspelt zelfs dat tweederde van alle banen in Australië op soft skills zal vertrouwen in 2030. Deze trend zal onvermijdelijk wereldwijd te zien zijn.

Meer weten over soft skills en hoe je deze kunt ontwikkelen?

Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

KvK: 58964444

Certificering/licenties

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs