Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

Postadres

Bourgondië 48

6343 DE Klimmen

Tel. 06 28751490

E-mail: info@hrmoovs.nl

Certificering/licenties

Meer weten over

 

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

Trainee programma nieuwe stijl 

De trend: persoonlijke ontwikkeling en passende werkomgeving

 

Welk bedrijf is niet op zoek naar dat ene talent? De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en afstudeerders worden steeds kritischer. Dat maakt dat de mogelijkheden voor starters bijna onbegrensd zijn en de uitdaging voor jou als werkgever groot is om ambitieuze talenten aan te trekken en te behouden voor de organisatie. 

Het is niet meer voldoende om alleen een goed salaris te bieden, er zijn veel meer dingen die mee spelen bij de talenten. Wat steeds belangrijker wordt zijn: opleidingsmogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en een passende werkomgeving. 

Naast het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent kunnen er meerdere aanleidingen en doelen zijn voor het opzetten van een trainee programma. Denk aan het verbeteren van het werkgeversimago, het zorgen voor een evenwichtige leeftijdsopbouw, het doorbreken van grenzen tussen afdelingen en organisaties en het inspireren van andere medewerkers.

Ben jij geïnteresseerd in een trainee programma voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg met het ontwikkelen van een programma dat past bij jouw organisatie.

 

Hoe kan een trainee programma eruit zien?

HRMoovs ontwikkelde voor het Chemelot Career Center een tweejarig trainee programma. Het trainee programma richt zich op Young Professionals met een afgeronde Master en maximaal één jaar werkervaring. Lees hier hoe het programma is opgebouwd, ervaringen van trainees en deelnemende bedrijven.

Brochure CCC_traineeship.jpg

Verhalen van trainees

GuyJanssen Trainee Chemelot

Guy Janssen | Trainee

Net afgestudeerd, al wat werkervaring, maar nog zoveel onbekende wegen in de ‘werkwereld’ die te ontdekken zijn. 

Iabel Vermeer Trainee Chemelot

Isabel Vermeer | Trainee

“De diversiteit maakte deze opdracht interessant, leerzaam en complex tegelijk”

Nicky Meertens Trainee Chemelot

Nicky Meertens | Trainee

 

“De stappen uit mijn comfortzone, mij kwetsbaar opstellen en voor mezelf  opkomen, voelen als een persoonlijke overwinning”

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs