Bezoekadres

Bergerstraat 2

6226 NA Maastricht

Postadres

Bourgondië 48

6343 DE Klimmen

Tel. 06 28751490

E-mail: info@hrmoovs.nl

Certificering/licenties

Meer weten over

 

© 2018 HRMoovs B.V. | KvK 58964444 |

 

De juiste mensen op de juiste plek!

 

Home | Werving en selectie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit en continuïteit van nieuw talent is. Om jouw organisatie op de langere termijn te laten groeien en bloeien, heb je mensen nodig met persoonlijkheidskenmerken, interesses en waarden die aansluiten bij de organisatiecultuur. Door te selecteren op die 'soft skills', vergroot je de kracht van het menselijk kapitaal. 

Samen met jou nemen we het recruitment- en oboardingproces onder de loep en helpen wij jou het juiste talent voor jouw organisatie te vinden én te behouden. 

Wij kruipen in het DNA van jouw organisatie om zo te kunnen begrijpen welke mensen en talenten passen bij jouw organisatie. Middels gesprekken en interactieve sessies halen we informatie op die wij toepassen in de selectiefase om zo bij iedere vacature de juiste persoon te kunnen selecteren. Hiervoor zetten wij Moovation in. Doordat wij selecteren op soft skills en intrinsieke motivatie inzichtelijk maken zullen medewerkers floreren en gelukkig zijn in hun werk en werkomgeving. Dit leidt tot een duurzame relatie tussen de medewerker en jouw organisatie.

Soft skills bepalen de 'cultural fit'

Hoe minimaliseer je de kans op verloop die wordt veroorzaakt door een mismatch op soft skills tijdens het aanname proces? Door vroegtijdig in de werving en selectiefase inzichtelijk te maken of er een 'cultural fit' is tussen de potentiële medewerker en jouw organisatie. 

 

 

Talent aantrekken en behouden | trainee programma

Een trainee programma is een mooi instrument om jong talent aan te trekken en te behouden voor de organisatie. Daarnaast brengt het nog vele andere voordelen met zich mee.

HRMoovs helpt je graag bij het ontwikkelen en uitvoeren van een trainee programma op maat voor jouw organisaties. 

 

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Kirstin Defesche helpt je graag persoonlijk bij jouw vraagstuk.

      bel met Kirstin: 06-55760016               stuur direct een e-mail

  • Instagram HRMoovs
  • Facebook HRMoovs
  • LinkedIn HRMoovs